Nieuwe Klanten vertellen

Juridische bijstandNatuurlijk leest u graag wat over de ervaringen welke mensen met ons hebben. Hoe zij het contact hebben beleeft en de resultaten welke wij voor hen hebben kunnen behalen.

Wilt u ook een reactie plaatsen dan kan dat natuurlijk ook.

 

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.129.175 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Su Su
Een uitvoerder heeft zijn werk niet na behoren gedaan en vroeg me af of ik deze moest betalen. Berry even om advies gevraagd wat ik hiermee aan zou moeten. Dank je wel Berry ik ga er mee aan de slag en mocht ik er niet uitkomen dan geef ik het graag uit handen aan jouw.
Toine en Desire Toine en Desire uit Tilburg
Via het World ticket center een hotel geboekt in New York en bij aankomst bleek er geen hotel te bestaan. Na 1 brief van Berry hebben wij de totale kosten van het door ons nieuwe geboekte hotel welke veel hoger was dan het door ons in eerste instantie geboekte hotel geheel vergoed gekregen.? Bedankt WTC en bedankt Berry
Evelien Evelien uit Heerhugowaard
Ondanks dat ik het had opgegeven om een claim bij het reisbureau wegens een geannuleerde vlucht door te drukken heb ik toch Berry gevraagd of hij wil proberen de claim te innen. Deze zaak loopt nu 3 maanden en ondanks dat er geen reactie komt van de vliegmaatschappij blijft Berry doorgaan en steeds zoeken naar andere wegen om alsnog beweging in deze zaak te krijgen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij het voor elkaar gaat krijgen.? Word vervolgd.
Sebastiaan de Rooy Sebastiaan de Rooy uit Kaatsheuvel
Een echte doorbijters die niet op geeft alvorens alles is geprobeerd. Helaas had ik niet het geld beschikbaar om een rechtszaak door te drukken. Dit zou volgens advies toch rendabel kunnen zijn geweest. Toch bedankt voor alle inzet. Een aanrader voor iedereen. Dit is het minste wat ik terug kan doen.
Beheerdersantwoord van: vdwh
We zijn je ondanks je beslissing graag van dienst geweest.
Anoniem Anoniem uit Tilburg
Dankzij het gekregen advies en een brief van Berry heb ik een rechtszaak kunnen voorkomen. De tegenpartij is toch tot inkeer gebracht. Ik ben dan ook blij dat mijn zaak is opgelost. Bedankt.
Beheerdersantwoord van: vdwh
Voorkomen is beter dan genezen.?
× Direct Gratis advies nodig?