No cure No pay

Juridische bijstandJuridische bijstand is geen wezenlijk product wat je koopt.
Dit maakt dan ook dat kosten vaak niet zijn te overzien daar u helemaal niet weet hoelang een advocaat aan uw zaak werkt en wat hij nu precies aan uren heeft gewerkt.
Vaak levert 5 minuten telefonisch contact u al direct een pittige rekening op waar u natuurlijk ook niet op zit te wachten.Zeker niet als u niet eens zeker weet of u uw zaak wel wint.

No Cure No Pay basis

Dit is de reden waarom wij werken op No cure No pay basis omdat wij overtuigd zijn van onze methode en manier van werken.
Zelfvertrouwen, vechtlust, doorzettings- en inzichtelijk vermogen met daarnaast een schat aan juridische kennis van zaken zijn dan ook onze ingrediënten om op deze basis te durven werken.
Wij garanderen u dan ook dat u een fractie kwijt zult zijn van dure advocaten. Indien u echter besluit een door ons aangenomen en ingang gezetten zaak door te zetten rekenen wij een courtage van 10% van het te behalen belang en een minimum van €1000,= . Indien u uw zaak niet wenst voort te zetten nadat wij deze hebben opgestart rekenen wij u 2,5% van het te behalen belang met een minimum van € 250,= als vergoeding in de door ons gemaakte kosten. Natuurlijk is een eerste advies altijd geheel gratis voor U. Indien door ons geen enkel belang wordt behaald betaald u helemaal niets.

Neem vandaag nog contact op en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

× Direct Gratis advies nodig?