Een Jurist nodig?

Juridische bijstand

Net een nieuwe auto gekocht waar je hard voor hebt moeten werken? Een duur apparaat aangeschaft voor de zaak, maar deze voldoet niet aan uw verwachtingen? Of heeft een onenigheid met uw leverancier of een betaling heeft u niet ontvangen. Zomaar wat voorbeelden welke zich zomaar kunnen voordoen waarbij de ander partij niet thuis geeft.

Wij maken hier korte metten mee en grijpen de koe direct bij de horens.

Bent u op zoek naar juridisch advies , een inschatting van uw rechten en kansen en of direct tegen gunstige tarieven uw probleem uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van de WielHolding is niet zomaar een juridisch advies bureau maar wij vechten voor uw belangen nét zolang tot dat deze tot het gewenste resultaat zal leiden. Wij draaien niet om de pap heen maar pakken de koe direct bij de horens.

U ontvangt bij ons een gratis eerste advies om samen een inschatting te kunnen maken van uw slagings- kansen. Binnen enkele uren kunnen wij- als dat nodig is – direct concrete actie ondernemen wat in 95% van de gevallen resulteert en een snelle overeenstemming tussen partijen naar beide tevredenheid.
Voor een geslaagde bemiddeling of onderhandeling betaalt u een vast tarief zodat u weet waar u aan toe bent zónder verrassingen waarbij rekening wordt gehouden met uw inkomen, de complexiteit en het financiële belang van uw zaak. Als wij voor u moeten procederen, hanteren wij een concurrerend uurtarief maar zover komt het vaak niet.

De kosten voor onze dienstverlening liggen vele malen lager dan bij advocaatkantoren, want waarom duur betalen als het helemaal niet nodig is. U krijgt waarschijnlijk toch ook géén € 285,= / € 400,= per uur betaald?
Wat ons betreft valt er dan voor u ook alleen maar te winnen door uw vraag eerst aan ons voor te leggen via gebruikmaking van ons contactformulier 24/7. Wij geven u dan direct uw mogelijkheden door en u weet waar u aan toe bent.
Hieraan zijn voor u dan ook géén kosten aan verbonden.

× Direct Gratis advies nodig?